6.6.11

ΤHE TENORMAN SHOW -ΧΩΡΟΣ ΔΡΑΣΗΣ


   ΤHE TENORMAN SHOW -ΧΩΡΟΣ ΔΡΑΣΗΣΤHE TENORMAN SHOW -ΧΩΡΟΣ ΔΡΑΣΗΣΧΩΡΟΣ ΔΡΑΣΗΣ-                ΜΟΥΣΙΚΗ/ΘΕΑΤΡΟ
Τhe Tenorman Show “H χαοτική ιστορία της όπερας”
Πέμπτη 9/6, στις 9 μ.μ. στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών
Βιογραφικό Γιώργου Τζιουβάρα
Γεννήθηκε στη Λεπτοκαρυά Πιερίας. Από μικρή ηλικία σπούδασε πιάνο, κιθάρα και θεωρητικά της μουσικής με πτυχία και αναγνωρίσεις σε διαγωνισμούς. Είναι διπλωματούχος του Τμήματος Μονωδίας και της Σχολής Όπερας του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης. Σπούδασε ιταλική φιλολογία στο ΑΠΘ. Επίσης, έχει παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής και χορού και έχει πάρει μέρος σε πολλά σεμινάρια τραγουδιού, πιάνου και σύνθεσης.
Έχει τραγουδήσει σε παραστάσεις όπερας που παρουσιάστηκαν στην Όπερα Θεσσαλονίκης, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο Φεστιβάλ Δήμου Αθηνών κ. ά. και σε πολλές συναυλίες στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στη Μικρή Επίδαυρο ενώ έχει κάνει ηχογραφήσεις για το Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.
Συμμετείχε στην θεατρική παραγωγή του ΚΘΒΕ «Το Κατερινάκι από το Χάιλμπρον»του Χ.Φ. Κλάιστ (σκην.:A.Retli). Επίσης, είναι μέλος της οπερατικής ομάδας «Oper(o)» με τους οποίους παρουσίασαν τις όπερες «La Traviata» και “Carmen”{στην Αθήνα και σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
H παράσταση “The Tenorman Show” είναι τo προσωπικό του one madman show, με το οποίο παρουσιάζει σήμερα με μεγάλη επιτυχία σε θεατρικούς χώρους και μπαρ στην Ελλάδα. Από τον Μάιο του 2011 η νέα του παράσταση με τίτλο “Opera Chaotique” θα παρουσιαστεί σε περιοδεία σε Βερολίνο, Βρυξέλλες, Παρίσι και Λονδίνο
Βιογραφικό Tenorman
Στο Λονδίνο τον αποκάλεσαν “Clown Singer of Opera”, στο Βερολίνο “Melancholic comedian”, στο Παρίσι “Terror Pianist” ενώ στην Πράγα “Κωμικοτραγικό Τενόρο” ή μπορεί και μόνο τραγικό. Στην αλήθεια είναι Φανταστικός Τενορο–πιανίστo-ηθοποιό-κωμικοκειμενογράφος-συνθέτης.
Φανταστικές σπουδές:
-35 χρόνια τέχνη της όπερας στην Βασιλική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης
-18 χρόνια στο New York Jazz Academy
-17 χρόνια στο York Κλασικό πιάνο
-4 χρόνια ζογκλέρ και τραγουδιστής στην περίφημη μπάντα Loonattack
-3 χρόνια στη Νέα Σμύρνη μαγειρική
-2 χρόνια κομμωτική στη Λάρισα, μια συνοικία της Ρώμης
- 6 χρόνια ονυχοπλαστική-πεντικιούρ στις Σέρρες
-5 χρόνια πλέξιμο με αφρικανές μάγισσες
- 34 χρόνια χορό στη Δημοκρατική Ακαδημία της Κούβας
-12 χρόνια λατέρνα και χριστουγεννιάτικο τρίγωνο στο Βόρειο Πόλο
-7 χρόνια kazoo στη Γη του Φωτός
-5 χρόνια καλλιτεχνικό πατινάζ στη Νυρεμβέργη, παρέα με τους Αρχιτραγουδιστές
- Ήταν 3 χρόνια αιχμάλωτος στο Αφγανιστάν...
Τα καλοκαίρια κυνηγάει Tσέχες στη Λεπτοκαρυά στα πλαίσια ενός ντοκιμαντέρ για το animal planet και στον ελεύθερο του χρόνο παρακολουθεί σεμινάρια Πυρηνικής Χημείας ενώ έχει κάνει και κασκαντέρ σε αρκετές ταινίες James Bond.
Λίγα λόγια για την παράσταση: «Χαοτική ιστορία της Όπερας»
Αγαπητοί άνθρωποι καλείστε σε ένα νέο είδος διασκέδασης.
Στο πιο ανεπανάληπτο οπερατικό, τζαζ, πιανιστικό, θεατρικό, κωμικοτραγικό show, όπου θα γελάσετε όπως δε γελάσατε ποτέ, θα γελάσετε με την ψυχή σας, αν έχετε. Με διασκευές και παρωδίες από γνωστές όπερες, μιούζικαλ, ροκ, τζαζ και κάθε είδους ελληνική μουσική, όλα συνδυασμένα μεταξύ τους μέσα από τρεις χαοτικές ιστορίες με έναν κοινό παρονομαστή, αλλά δε σας λέμε ποιον για να έχετε αγωνία να δείτε την παράσταση.
Θα μάθετε πάραυτα πώς ο Δον Ζουάν και η Κάρμεν, ο Φίγκαρο, το Φάντασμα της όπερας και ο Μαύρος Ουκρανός πλέκονται σε ένα ταξίδι, γνωρίζοντας μουσικές, έρωτες και κατασκόπους από όλον τον κόσμο. Αρκετά, όμως, προς το παρόν, κυρίες και κύριοι.
Εξάλλου, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα πάντα λεπτομερώς, αφού η παράσταση διαρκεί μια βδομάδα περίπου και έχει 1056 μέρη, αν και θα προσπαθήσουμε να τα ελαττώσουμε γιατί όπως έλεγε και ο Νίτσε, ο οίκτος είναι η πρακτική του μηδενισμού.
Καλή σας νύχτα.
Ερμηνεύει ο Γιώργος Τζιουβάρας
Διάρκεια: 120΄
Πρόγραμμα εκδηλώσεων: ΕΔΩ
Χώρος: Μικρό Θέατρο, Μονής Λαζαριστών
Είσοδος ελεύθερη (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου