6.10.11

15η Μπιενάλε Νέων Μεσογείου


 
Πέμπτη, 6 Οκτώβριος · 7:30 μ.μ. - 10:30 μ.μ.






Περισσότερες πληροφορίες
H 15η Μπιενάλε Νέων Μεσογείου είναι γεγονός! Θα την υποδεχτούμε όπως της αξίζει, με μια τελετή εγκαινίων και πολλές «μπιεναλικές» εκπλήξεις! Φορέστε την καλύτερη σας διάθεση, προσθέστε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο κι ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την πιο νεανική Μπιενάλε, που επιστρέφει στην πόλη μας ύστερα από 25 χρόνια!

Το πρόγραμμα:
Στις 19.30 θα πραγματοποιηθεί η τελετή εγκαινίων στο Δημαρχείο. Μισή ώρα αργότερα στον ίδιο χώρο θα παρακολουθήσουμε την Performance We feel… των Briscìu!
Η συνέχεια επιφυλάσσει μια αναπάντεχη έκπληξη για όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι θα κληθούν ν’ ακολουθήσουν μια «εικαστική διαδρομή» μέσα στην πόλη. Το μέσο; Έχετε τρεις επιλογές:

1) Με λεωφορείο που θα σας οδηγήσει στο Λιμάνι (για πενήντα άτομα)!

2) Με boat για μια ανατρεπτική θαλάσσια διαδρομή με προορισμό το Λιμάνι!

3) Με τα πόδια...ακολουθώντας το project «Walking 4Art» της επιμελήτριας Μαρίας Κενανίδου, που περιλαμβάνει εικαστικές «στάσεις» σε πέντε σημεία, όπου έχουν τοποθετηθεί installations και γλυπτά έξι καλλιτεχνών!

Στις εννέα το βράδυ, ο Κώστας Γεράρδος θα παρουσιάσει τη χορευτική performance «Passenger Station» -μια παραγωγή των 46ων Δημητρίων- στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης (Επιβατικός Σταθμός).

Στις 21.45 αρχίζει και επίσημα το κυρίως πρόγραμμα της Μπιενάλε με εικαστικές performances των Marko Marković (Αποθήκη 9) και Samar El Barawy (Αποθήκη 15)!

Για κλείσιμο; Ένα party, στις 23.00, με τους The Speakeasies Swing Band και DJ Set από τους Στέφανο Τσιτσόπουλο και Δημήτρη Καραθάνο στην Αποθήκη 8!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου