2.11.11

WHYNOT:: Ανακύκλωση Θετικής Σκέψης- Έκθεση Post it

 
 
Εκτός από τις δυσάρεστες σκέψεις, υποχρεώσεις, κακές συμβουλές, συζητήσεις για την κρίση, σκέψεις για το πώς θα βγάλεις τον μήνα, ανούσιες κουβέντες μεταξύ συντρόφων που καταλήγουν σε καυγά, χαζές συζητήσεις στο γραφείο και κουτσομπολιά, μέσα στη μέρα σκέφτεσαι και κάτι θετικό. Κάτι, για να βγάλεις την εβδομάδα. Αυτό θέλουμε. Την θετική σου σκέψη.
 
Γράψε την σε ένα post it.
 
Μπορείς να επηρεάσεις έστω και λίγο όποιον την διαβάσει. Μία ζωγραφιά, μία φιλοσοφία ζωής, μία έξυπνη ατάκα.

Μέσα από ένα απλό μήνυμα, πάνω σε ένα post- it. Tο διαβάζεις, το ξεκολλάς, το παίρνεις μαζί σου, το αφήνεις κάπου αλλού, το δίνεις σε κάποιον γκρινιάρη, το αφήνεις σε ένα σημείο που θα το δουν κι άλλοι. Σαν μια ανακύκλωση θετικής σκέψης.

Τι κάνεις; Η ιδέα είναι απλή. Ζωγραφίζεις; Θέλεις να πεις κάτι; Θέλεις να δώσεις σε ένα χαρτί απόσταγμα σοφίας; Έχεις κάτι που θες να το μοιραστείς; Το γράφεις σε ένα post it. To φέρνεις στην έκθεση. Το κολλάς μαζί με τα άλλα. Εκεί θα βρεις περισσότερα από 300 post it που μαζέψαμε από φίλους.

 
WHYNOT:: Ανακύκλωση Θετικής Σκέψης- Έκθεση Post it

Γράψτε μια όμορφη σκέψη ή ζωγραφίστε κάτι. Αρκεί να είναι σε ένα μικρό χαρτάκι. Η pop up έκθεση των Whynot αποτελείται από ζωγραφιές και σκέψεις των ανθρώπων της πόλης και θα παρουσιαστεί στις 5 Νοεμβρίου στην Oλύμπιο Στοά -Τύπου 5. (η στοά μεταξύ Τύπου και Λέοντος Σοφού, δίπλα στο ΔΥΝΑΜΟ PROJECT SPACE και το SEASAW) Aπό τις 18.00 το απόγευμα.
 
Και όταν τελειώσει η έκθεση θα τα ελευθερώσουμε στον κόσμο! Και θα τα πάμε όπου μπορούν να δώσουν χαμόγελα. Αν ξέρετε τέτοια μέρη, μπορείτε να μας τα προτείνετε. Δεν θα κάνει τη διαφορά, αλλά σίγουρα θα χρωματίσει τη μέρα μας/σας/τους. Μοιραστείτε μια θετική σκέψη. Όλοι έχουμε έστω και μία.


5/11 στις 6 μ.μ.

Oλύμπιος Στοά - Τύπου 5 [η στοά μεταξύ Τύπου και Λέοντος Σοφού, δίπλα στο ΔΥΝΑΜΟ PROJECT SPACE και το SEASAW] 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου