29.12.11

2011 . STOP . !

Μετα απο μια έντονη ,πολιτιστικά χρονιά στην πόλη μας με παρουσιάσεις , εκθέσεις ..μουσικές , biennale Σύγχρονης τέχνης  ,φεστιβάλ γαστρονομίας , μπιενάλε νέων μεσογείου πολλούς νέους χώρους τέχνης ....κλείνει αυτή η κατα τα άλλα ενοχλητική (για την ψυχολογία και για την τσέπη μας )  χρονιά  , κάπου εδώ! ....... .

Εύχομαι σε όλους να συνεχίζουν να ψάχνουν για καινούργια πράγματα στην πόλη .
Αν και η χρονιά που έρχεται προβλέπεται ...επική...εμείς θα την παλέψουμε ακόμη μια φορά . Με πολυ δουλειά και πολύ περπάτημα και φέτος όσο μπορώ θα αφιερώνω χρόνο για να λειτουργεί ομαλά  αυτός εδώ ο ιντερνετικός χώρος και να ενημερώνει για πράγματα που εντοπίζω απο δώ κι απο κεί και θεωρώ πως αξίζει να βγούμε απο τα καβούκια μας και να τα ψάξουμε μέσα στα στενά της πόλης....

Τις ευχές μου επίσης σε όλους τους bloggers που μπορούν και δίνουν χρόνο για αυτά που αγαπάνε. ! Γιατί αυτή την χρονιά κατάλαβα ότι είναι αρκετά δύσκολο να ασχολείσαι με κάτι απο αγάπη και μόνο . Όσο απλό κι αν φαίνεται αυτη εδώ η σελίδα διατηρείται κυρίως απο έναν άνθρωπο και αν και φαίνεται εύκολη υπόθεση είναι αρκετά χρονοβόρα.. 

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους έχουν αφιερώσει έστω και 30 δεύτερα για να διαβάσουν έναν άρθρο εδω μέσα ...είναι η μόνη ανταμοιβή που έχω μέσα σε αυτήν την δουλειά .

Have a great year !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mε πολύ περπάτημα , πολύ τέχνη και πολύ όρεξη για όνειρα!!!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου