10.12.11

ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΕΜΠΟΔΙΑ !

Με αφορμή σήμερα την έκλειψη της σελήνης θα γίνω λίγο υπερβολικός και θα προσπαθήσω να χωθώ και εγώ στον υπέροχο και  ευφάνταστο κόσμο των άστρων  για σας που τα άστρα λένε βλακείες αλλά από περιέργεια παίζεται το παιχνίδι ….να σκεφτείτε τι λένε ….

Σήμερα λοιπόν στις 16:31 θαρρώ θα χουμε μια ολική έκλειψη Σελήνης .
Δηλαδή με λίγα λόγια η γή θα μπεί ανάμεσα στον ήλιο και την σελήνη και η σκιά της θα πέσει επάνω στην σελήνη έτσι θα είναι για κάποια ώρα αόρατη…και όλα αυτά επάνω στο ζώδιο του διδύμου…(που δημιουργεί έναν νοητό άξονα με το απέναντι ζώδιο του τοξότη …)
  • σημείωση επηρεάζει και παρθένους και ιχθύες

  • Σας παρουσιάζω και την αλυσίδα που δημιουργείται παρακάτω ….

1.      ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Αυτό εμάς συνήθως μας τραβά την προσοχή και την σκέψη , έτσι μπορεί να μας εππηρεάσει στα συναισθηματα μας κυρίως απέναντι στους άλλους και στο πόσο σημαντικοί είναι για εμάς . Ίσως να σκεφτούμε ενδόμυχα  κάποια γεγονότα που μας είχαν ξεφύγει  σε σχέση με την συμπεριφορά των άλλων απέναντι μας  και να θελήσουμε να μοντάρουμε λίγο το γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι ακόμη εδώ .

2.      ΑΞΟΝΑΣ ΔΙΔΥΜΟΥ – ΤΟΞΟΤΗ (εδώ πέφτει το φεγγάρι σήμερα…)


-              Άξονας Διδύμων / Τοξότη και Άξονας 3ου / 9ου οίκου:

-              Είναι ο άξονας της εξερεύνησης: Μαθαίνω (Δίδυμος, 3ος οίκος) και Διδάσκω (Τοξότης, 9ος οίκος), Λογική εναντίον Πίστης, Πληροφορία εναντίον Νοήματος
-               
-              (…δηλαδή η έκλειψη θα παίξει πολύ με την σκέψη μας ….με λίγα λόγια …θα θέλουμε να μάθουμε πράγματα που ως τώρα ..δεν είχαμε αναρωτηθεί αρκετά..!)

3.       ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ 

                        ΠΑΡΘΕΝΟΣ- ΙΘΥΕΣ , ΤΟΞΟΤΗΣ – ΔΙΔΥΜΟΣ   


               Οι Δίδυμοι, η Παρθένος, ο Τοξότης και οι Ιχθύες ανήκουν στην ομάδα των                μεταβλητών ζωδίων καθώς είναι ευέλικτα με ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων. Είναι ευπροσάρμοστα σε νέες συνθήκες και καταστάσεις και απαιτήσεις αλλά παρόλα αυτά μπορεί να υπολείπονται σε υπομονή και οργανωτικότητα.

 Έχουμε και λέμε …… όσοι έχουμε στον ζωδιακό μας χάρτη 
ΣΕΛΗΝΗ – ΗΛΙΟ (ΖΩΔΙΟ) – ΩΡΟΣΚΟΠΟ (1ο ΟΙΚΟ)
Στα τέσσερα παραπάνω ζώδια θα είμαστε λίγα παραπάνω σκεπτικοί σήμερα……






Λοιπόν  με σειρά προτεραιότητας …..
 
Δίδυμε ,είσαι παιδάκι ,είσαι αδιάκριτος ,είσαι πονηρός   . Για όλα αυτά πάρε μια σελήνη πάνω από το κεφάλι σου …να μάθεις … έξυπνος είσαι θα κάνεις κάτι δε λέω….βέβαια αν πάλι αρχίσεις να γκρινιάζεις δεν θα καταφέρεις τίποτα καλύτερα πάρε μια πιπίλα και γύρνα την πλάτη…αν πάρεις απόφαση να ασχοληθείς με την κατάσταση γύρω σου , απλά κάντο . Επίσης μην ρίξεις αυτές τις μέρες ευθύνες στους άλλους απλά προσπάθησε να τους μάθεις λίγο καλύτερα …μιας και έχεις μια τάση να μην σκαλίζεις και πολύ το πραγματικό βάθος , σήμερα ας πούμε μπορεί να έχεις μια ευκαιρία παραπάνω με την έκλειψη να βιώνεις αυτό το βάθος στους γύρω σου…μην φοβάσαι όλοι κρύβουν μια επαναστατική ιδέα μέσα τους απλά εσύ δεν την ψάχνεις… (ειδικά αν έχεις και κάνα ωροσκόπο στην παρθένο , στον ιχθύ η στον τοξότη…)

Love , κοίτα γύρω σου κάτι πρέπει να καταλάβεις…
Tip !   think and act !

 

Τοξότης . Εδώ θα είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ ,αν και δύσκολο .
Είσαι που είσαι νευρικός και υπερβολικός και το μυαλό σου είναι συνεχώς σε σβούρες , η έκλειψη είναι απέναντι και σε κοιτάει …. Ναι μεν αόρατη αλλά θα σε προβληματίσει πολύ πίστεψέ με ! δεν ξέρω αν αυτές τις μέρες σε ταλαιπωρεί μια τεράστια αυπνία , πρέπει να μαζέψεις δυνάμεις , ετοιμάσου για μια περίοδο φωτιά … άλλωστε αυτό θές μην το κρύβεις να βασανίζεσαι . Πιστεύω πως το γνωστό σύνθημα βασανίζομαι ! έχει γραφτεί για σένα…. Πες όχι στο παρελθόν , κοίτα μπροστά τόση φασαρία γίνεται για σένα ! Μην είσαι τόσο φαντασμένος , τώρα πρέπει να σκεφτείς όσο ποτέ άλλοτε τι στο διάολο θέλεις  από τη ζωή σου Κοιτάξου στον καθρέφτη και πίστεψε στα μάτια σου !Αφού πρώτα το καθαρίσεις με λίγο Azax ! Αν αυτό που θες είναι πραγματικό ξεκίνησε  επιτέλους να το κυνηγάς !

Love , δεν θα σου λείψει τώρα που ξεκίνησε…πρόσεχε μην μπερδευτείς έχεις μια ιδιότητα να τα κάνεις όλα σκατά εδώ !
Τip !   Get a nice walk with the ones you love !


 
Παρθένε μου , πρώτον σε παρακαλώ μην το πάρεις προσωπικά , επίσης επειδή θέλεις να τα μαθαίνεις όλα με τόση λεπτομέρεια θα πώ λίγα για να μάθεις να είσαι λίγο πιο αέρινος σαν τον δίδυμο που είναι στα αρχίδια του . Επίσης σε προειδοποιώ η έκλειψη σε επηρεάζει αλλά! Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ,ΜΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΒΛΕΠΕ ΥΓΕΙΑ ΚΛΠ . Ναι το ξέρω ότι και η ψυχική σου υγεία δεν είναι και η καλύτερη αλλά μπορείς ανα πάσα στιγμή να είσαι έτσι στο τέλος κανένας δεν θα σε πιστεύει . Χαλάρωσε και κάνε παρέα με ένα τοξότη η με ένα δίδυμο βρε παιδί μου . !
Είσαι καλά!!!!!! Ο μόνος λόγος που νιώθεις πάντα πως κάτι έχεις είναι γιατί έχεις την ατυχία να ανήκεις στα καρμικά ζώδια και ο τομέας ευθύνες θα σε απασχολεί γενικότερα .Οσο αναφορά την πανσέληνο , θα σε απασχολήσει το θέμα του νέου οτιδήποτε στη ζωή σου. Όλο το σκέφτεσαι αυτό το καινούργιο θα έρθει γιατί όχι απλά θα αρχίσεις να νιώθεις έτοιμος  αλλα γιατί είσαι έτοιμος !. Μίλα με τον εαυτό σου δες γιατί θα γίνει αυτή η αλλαγή και  ξεκίνησέ την  , τόσο και ρό για αυτό κλαίγεσαι . ΑΝΤΕ ~!

Love , αφησέ την για λίγο στην άκρη

Tip !  Σήμερα μπορείς να είσαι κοινωνικός να έχεις κόσμο γύρω σου και να κάνεις γνωριμίες που θα είναι αρκετά straight και σταθερές !




 
Ιχθύς , μην είσαι το ψάρι συνεχώς , το ξέρω πως δεν είναι εύκολο αλλα βρε παιδί μου αρκετά σε ταλαιπώρησε ο ανάδρομος ερμής στις μετακινήσεις δεν νομίζεις . Μην ταλαιπωρείς και σύ τον ευατό σου . Α επίσης  αν και ποτέ δεν καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι καλα γιατί όλα τα θάβεις μέσα σου ,τοσο καλά . Τώρα με την έκλειψη μπές στο μυαλό σου , δες τι είναι ρουτίνα για σένα ,ίσως μια σχέση να έπιασε αράχνες…σκέψου αν θα πρέπει να την ξαραχνιάσεις ως συνήθως η ΌΧΙ   . Ασε το παρελθόν βρε παιδί μου εκει που ήταν . Τώρα είσαι καλά ? Αφού και σύ την θές την αλλαγή παραδέξου το βαρέθηκες . Αλλαγή !

Love ,  είναι ανάγκη της καρδιάς σου αυτό που είναι εδώ …η είναι κι αυτό άλλο ένα όνειρο σαν όλα τα άλλα …..
Tip!  Μην είσαι τόσο επικριτκός με τους δικούς σου ανθρώπους και πες την μαγική πρόταση << Συγνώμη αυτή τη φορά έχεις δίκαιο >> ,αφού πρώτα την γράψεις 100 φορές στην σκέψη σου !




Η ΣΕΛΗΝΗ ….

ΚΡΙΟΣ .(δύναμη!)  έκρηξη έρχεται ! ετοιμάσου ! μην κρατάς πολλά ! προσοχη γιατί μπορείς να γίνεις βίαιος το ξέρουμε .

ΤΑΥΡΟΣ.(ανεση!)  Τι είναι για σένα το σταθερό . κάτι θα χαθεί . το λιγότερο είναι τα λεφτά .το σημαντικότερο είναι κάποιου είδους ασφάλεια . μην θεωρείς τίποτα δεδομένο τώρα με την έκλειψη .σοκ!.πίεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. (family guy !) . κινήσου .αρρώστησε . φάε καλά . α! η έκλειψη παίζει με τις καρμικές σου σχέσεις θα σε κουράσει λίγο αλλά είναι η μαμά σελήνη….ε….ξέχνα τα προσωπικά προβλήματα και ξαναβγές στον δρόμο !

ΛΕΩΝ (φωτιά !)  ..με καις με καις …. Λοιπόν , νέα ξεκινηματα και συ , τώρα απρόοπτος έρωτας θα ναι , δουλειά θα ναι κάτι εκει γύρω….καλά τα πας πουλάκι μου…

ΖΥΓΟΣ . (οργάνωση και αρμονία!)  .να δώ πως θα βάλεις πρόγραμμα. Με τοσα που έχεις στο μυαλό σου .απλα κανεις το δικό σου ξέρεις . είσαι αέρινος .τα χέζεις όλα και κάτι θα βρείς να ξεχαστείς έτσι δεν θα έχεις και άγχος !(καλα μη σου γίνει και συνήθεια ,το κινητό το έχεις γιατί το επέλεξες ,να χάνεσαι για να ξεπερνάς το άγχος θεμιτό ! αλλά πρόσεξε αγαπητέ/ή σ αυτήν την ζωή ότι δίνεις παίρνεις ! ...η αγνοια έχει και τα ορια της ..μερικές φορές καταντάς υπερβολικός!
 )
ΣΚΟΡΠΙΟΣ(the warrior…) είσαι καλά , πολύ καλα οι πλανήτες σε χουν γερό..αλλα επειδη είσαι το παράδειγμα του αυτοκαταστροφικού ανθρώπου ,κάτι θα αρχίσεις να σκέφτεσαι . καχυποψία παρέα με την σελήνη . ότι και να κανεις όμως  εισαι σαν την κατσαρίδα πρωτα θα πεθάνουν οι άλλοι και στο τέλος εσυ ! απλά μην σκέφτεσαι τόσο άσχημα για να μην βαριέσαι απλά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ…!) σκέψεις.πολλές σκέψεις . να σε δώ τώρα που η σελήνη θα σε αρρωστήσει λιγάκι ….και θα σου χαλάσει και την σκέψη…είναι και η αφροδίτη πάνω σου…ετοιμάσου να νιώσεις αυτό που λέγεται καρδούλα και το χεις παραμελήσει ως συνήθως ,να σου μιλάει….εκτός πορείας αυτό έχω να πω….κάτσε να φουντώσει και η επιθυμία να κάνεις αλλαγές….θα σου πώ εγώ mr LOGICAL…..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(Ο ΑΛΑΛΟΥΜ !) .φίλοι.φίλοι.φίλοι. κόσμο θα δείς . επειδή ως αέρινος και σύ είσαι λίγο φοβιτσιάρης και έχεις ένα θέμα με τα πράγματα που πρέπει να γίνουν…αλλα δεν. Όλο κρύβεσαι πίσω από το δαχτυλό σου, πρόσεξε γιατί μπορεί ο ερμής να είναι ο μόνος πλανήτης που έχεις δίπλα σου τώρα(σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους)…μπορεί να σου κάνει ζαβολία .να ακυρώσει κάτι ίσως… μην απέχεις από το ταίρι σου .βγάλε και λίγο συναίσθημα ξεκόλλα ! ψάξε λίγο το βάθος ….ξέρω γω παρε συμβουλή από κανέναν καρκίνο η από κανέναν τοξότη ..α και μεταξύ μας…(..πρεπει να αρχίσεις να παίρνεις αποφάσεις γιατί ο χρόνος τελειώνει..)


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου