15.11.12

FAKE TIME :H πιο μεγάλη performance της πόλης !!

 

Μετά την επιτυχημένη περσινή performance 'Τhe Hunt, A Mind Game', που πραγματοποιήθηκε στον 4ο όροφο του εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου Άριστον στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του παράλληλου προγράμματος της 15ης Μπιενάλε Νέων Μεσογείου - "Συμβίωση;" (2011), υπάρχει συνέχεια!
 

Η νέα performance 'Fake Time' παρουσιάζεται από τις 16 Νοεμβρίου για 20 παραστάσεις και αποτελεί την εξέλιξη της περσινής. 

Πρόκειται για μία διαδραστική performance, η οποία έχει σχεδιαστεί με επίκεντρο τον θεατή και τη δική του εμπειρία και θα εκτείνεται στους 7 ορόφους του ξενοδοχείου. Μέσα από αναπαραστάσεις της καθημερινής κοινωνικής ζωής ο θεατής (προ)καλείται να έρθει αντιμέτωπος με τον ίδιο του τον εαυτό και τις επιλογές του, με αποτέλεσμα να μετατρέπεται ο ίδιος σε πρωταγωνιστή. Στόχος μέσω των πολυποίκιλων διαδράσεων, μεταξύ θεατή και performer/ηθοποιού, είναι ο θεατής αρχικά να συνειδητοποιήσει, έπειτα να ενδοσκοπήσει και τέλος να αφυπνίσει τον εσωτερικό του κόσμο.
Η συμμετοχή των θεατών πραγματοποιείται μετά την απαραίτητη κράτηση ενός εκ των 42 δωματίων του ξενοδοχείου, ενώ performers θα κατευθύνουν την διαδρομή του κάθε πελάτη ξεχωριστά.
Σας περιμένουμε για ακόμη μία μοναδική εμπειρία στο Ξενοδοχείο Άριστον!
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2310 222292
FACEBOOK


                                                                  MAKING OF !

Συντελεστές:
Σύλληψη ιδέας, Σκηνοθεσία & Παραγωγή: Λέλα Ράμογλου
Βοηθός Παραγωγής: Κατερίνα Ζούρα
Διεύθυνση Ηθοποιών: Xάρης Μεσηνιώτης
Χορογράφος: Σοφία Μάντη

Σκηνογραφία: Λέλα Ράμογλου & Στρατής Ταβλαρίδης
 
Εκτέλεση Σκηνογραφίας/ Συμμετέχοντες Καλλιτέχνες και Σχεδιαστές: Μαρία Καλαθάκη, Μαρία Καραθάνου, Στεφανία Κώστογλου, Βασίλης Λαζαρίδης, Ειρήνη Λαμπίρη, Χρύσα Σερδάρη, Γιάννης Σωτηρίου, Άρης Λαζαρίδης, Κατερίνα Ζούρα
 
Σχεδιασμός Βίντεο: Μαριάνθη Γκίμτσα
 
Ενδυματολογία: Duygu Ozturk
 
Μουσικός Σχεδιασμός: Κάκια Γκουδίνα & Martin Schnabl
 
Φωτισμός: Γιώργος Κάκαλης & Γιώργος Παπαδόπουλος
 
Φωτογραφία Performance: Θανάσης Σταθόπουλος
 
Τεχνικός Σχεδιασμός Ήχου: Τέλης Κούρτης
 
Hair & Make-up Artist: Μαρία Αλεξιάδου
 
Ψυχολογική Έρευνα & Ανάλυση: Νατάσα Δαμάσκου
 
Χορηγός Ειδών Διακόσμησης: Arte, Marinos Show
 
Performers: Λένα Αθανασοπούλου, Μαριάνθη Γκίμτσα, Ιωάννα Δεμερτζίδου, Στέλα Δροσινού, Ελευθερία Ζαγανίδου, Νίκος Ζώκας, Γιώργος Καραμήτρος, Γιάννης Κόκοτας, Μαρκέλλα Κυριαζή, Σοφία Μάντη, Μαριάνθη Μότα, Νικόλας Νικητάκης, Ναταλία Παλάντζα, Ασημίνα Πολυχρονίου, Μαρία Πρέκα, Λέλα Ράμογλου, Χρήστος Μήττας, Γρηγόρης Μοσχόπουλος, Σούκι Συρανίδου, Γιάννης Σωτηρίου, Στρατής Ταβλαρίδης, Δανάη Τεζαψίδου, Δέσποινα Τερζίδου, Παναγιώτης Τόλιας, Στέλλα Τοπαλίδου, Ηλίας Τσάκωνας, Αλεξία Φάλλα, Ευαγγελία Χρηστάκου, Καλλιόπη Χρηστίδου, Φαίδρα Χαραλαμπίδου, Ευγενία Ψωμιάδου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου